Câu hỏi và trả lời mẫu Part 3 Ielts Speaking, Topic 'Wildlife'

Những câu hỏi và câu trả lời mẫu chủ đề 'Wildlife', giúp bạn hình dung và chuẩn bị tốt hơn cho phần thi Ielts speaking thực tế.

Thumbnail

Những câu hỏi và câu trả lời mẫu trong phần 3 của đề thi Ielts Speaking sẽ cho bạn hình dung rõ hơn về cấu trúc của đề thi thật, từ đó sẽ có những sự chuẩn bị tốt hơn cho phần thi này. Sau đây là một số câu hỏi mẫu trong chủ đề 'Wildlife' mà người học Ielts cần biết.

 

1. What effects do you think humans have on wild animals?

Humans have a huge impact on wild animals. We have destroyed a lot of natural habitats, and many animals are in danger of extinction. Tigers and rhinos, for example, become endangered species because of humans. The pollution and waste that we produce also have an effect on animals. In some places there are no fish in the rivers.

 

Mẫu câu hỏi Ielts Speaking chủ đề Wildlife 

 

2. What measures could we take to protect wildlife?

I think we need stricter rules to protect natural areas and the wild animals that live there. For example, we should stop cutting down trees in the rain forest. National parks are a good idea because they attract tourists while protecting wildlife.

 

>>Xem thêm: https://nativespeaker.vn/cau-hoi-va-tra-loi-mau-part-3-ielts-speaking-topic-parties.html

 

3. Is it the responsibility of schools to teach children about protecting wildlife?

Yes, schools can play a big part in educating children about this issue. Children should learn how to look after the natural environment. I think schools already teach children about endangered species and the destruction of rain forests, so hopefully future generations will do a better job of protecting wildlife.

 

Trên đây là những câu hỏi và câu trả lời mẫu trong chủ đề 'Wildlife', phần 3 của bài thi Ielts Speaking, giúp bạn hiểu và có sự chuẩn bị tốt hơn cho bài thi Ielts thực tế. Ngoài ra, bạn cũng nên tham gia vào các khóa học Ielts Speaking để cải thiện kỹ năng speaking của mình. Nếu bạn cũng đang quan tâm đến các khóa học này thì có thể đăng ký học thử một buổi miễn phí ngay tại đây!

 

BÀI VIẾT LIÊN QUAN

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

DMCA.com Protection Status