Câu hỏi và trả lời mẫu Part 3 Ielts Speaking, Topic 'Giving'

Những câu hỏi và câu trả lời mẫu chủ đề 'Giving', giúp bạn hình dung và chuẩn bị tốt hơn cho phần thi Ielts speaking thực tế.

Thumbnail

Những câu hỏi và câu trả lời mẫu trong phần 3 của đề thi Ielts Speaking sẽ cho bạn hình dung rõ hơn về cấu trúc của đề thi thật, từ đó sẽ có những sự chuẩn bị tốt hơn cho phần thi này. Sau đây là một số câu hỏi mẫu trong chủ đề 'Giving' mà người học Ielts cần biết.

 

1. In Vietnam, when will people give presents?

In Vietnam, people often give presents on holidays such as Tet holiday, International Women’s Day, Teacher’s Day, Christmas Day, etc. They also give gifts when attending parties such as Wedding Party, Birthday Party and so on.

 

2. Compare the gift which have received 10 years ago to the present that people now are receiving, what’s the difference between them?

Oh, I think the gift was simple before. For example, I often received a notebook as a gift. But now, there are various gifts to choose from such as flowers, wine, food, clothes, etc.

 

Câu hỏi mẫu Ielts Speaking chủ đề 'Giving'

 

>>Xem thêm: https://nativespeaker.vn/cau-hoi-va-tra-loi-mau-part-3-ielts-speaking-topic-sports.html

 

3. Just image the gift in the future children will receive.

In the future, I think more and more children will receive intellectual gifts such as electronic dictionaries, notebook computers, tablets, cellphones and so on.

 

4. Just image the gift in the future people will receive.

From my point of view, people will give flowers each other. I think flowers will be the most popular present.

 

Trên đây là những câu hỏi và câu trả lời mẫu trong chủ đề 'Giving', phần 3 của bài thi Ielts Speaking, giúp bạn hiểu và có sự chuẩn bị tốt hơn cho bài thi Ielts thực tế. Ngoài ra, bạn cũng nên tham gia vào các khóa học Ielts Speaking để cải thiện kỹ năng speaking của mình. Nếu bạn cũng đang quan tâm đến các khóa học này thì có thể đăng ký học thử một buổi miễn phí ngay tại đây

 

 

BÀI VIẾT LIÊN QUAN

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

DMCA.com Protection Status